autor:

roxanika

» » Sosuri

Sos alb cu piept de pui

Autor: roxanika (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se ia pieptul, se spala, se indeparteaza pielita, se dezoseaza, apoi se taie cubulete micute.


Se ia o tigaie adanca, se pune pe foc si se adauga untul, punem usturoiul taiat marunt il lasam sa se caleasca putin si adaugam ciupercile. adauga apoi si pieptul de pui. Lasam sa se caleasca toate impreuna pana se face carnita de pui, adaugam condimente dupa gust. Dupa ce carnita este facuta, adaugam smantana si cascaval dat pe razatoare (acesta din urma la alegere), se amesteca in continuu pentru a nu se lipi, dar nu se lasa sa dea in clocot.


Se da de pe foc si se poate servi cu paste sau cu diferite garnituri.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 500g smantana
  • 2-3 catei de usturoi
  • un cub de unt
  • 250g ciuperci
  • la alegere se poate adauga si bacon

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de roxanika

Peperonata mea

Se spala ardeii, se taie cubulete cam de 3-4 cm, la fel procedam si cu puiul si costita. Punem uleiul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Pasta pesto

Pasta pesto

Se desprind frunzele de busuioc de pe vrej si se spala bine.  Punem frunzele in robotul de bucatarie sau in blender si adaugam

1 vot    3 comentarii
45 min
Sosuri
Sos de visine pentru friptura

Sos de visine pentru friptura

Pasul 1: Punem amidonul intr-un bol si adaugam incet supa de pui, in timp ce amestecam pana la omogenizarea completa. Pasul 2: Pregatim

1 vot    0 comentarii
45 min
Sosuri