Sos de coacaze rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr coacaze
  • 1 ceapa
  • 1 lg zahar
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita faina
  • 100 ml vin rosu
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 2 cuisoare
  • sare

Mod de preparare

Se curata ceapa, se da pe razatoarea fina. Se pune la calit in unt. Se adauga faina, se amesteca bine. Se stinge cu vin si se adauga scortisoara si cuisoarele. Se lasa la foc potrivit. Boabele de coacaze se adauga in sos si se lasa la fiert 15 min, se adauga zaharul si sarea.

Acest sos se foloseste ca garnitura la fripturi sau la camembert pane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise