autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghete cu carne si sos de rosii

Autor: Mirutzidona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mirutzidona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Ingrediente
-500 g. spaghete, -apa, -500 g. carne tocata(de preferinta, eu am folosit de pui), -50 g. pasta tomate, -1 ardei, -1 rosie, -1 morcov mare razuit, -10 g. costita/slanina, -sare,piper,boia,oregano,busuioc,leustean,marar,patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

 

Mod de preparare

Caliti ardeiul cu costita/slanina si cu jumatate din morcov pana devine slanina stravezie.Atentie, fara ulei, pt. ca isi lasa costita/slanina destula grasime!Dupa aceea adaugati carnea tocata si acoperiti timp de 15 minute, dar amestecati din cand in cand.Dupa 15 min, sau cand carnea a inceput sa se prajeasca adaugati pasta de rosii, cealalta jumatate de morcov, rosia, condimentele, si apa cat sa se se formeze un sos.Dupa preferinta puteti adauga 10 g. de branza cremoasa in sos, pt. al face mai fin.Lasati totul sa mia fiarba 10 min.


Dupa ce ati terminat sosul, fierbeti spaghetele dupa instructiunile de pe pachet, si aveti o masa savuroasa.


Pofta buna.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • -500 g. spaghete
  • -apa
  • -500 g. carne tocata(de preferinta
  • eu am folosit de pui)
  • -50 g. pasta tomate
  • -1 ardei
  • -1 rosie
  • -1 morcov mare razuit
  • -10 g. costita/slanina
  • -sare,piper,boia,oregano,busuioc,leustean,marar,patrunjel

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Mirutzidona

Corn dog

Se amesteca oul cu faina, faina de malai, laptele, praful de copt, sare, piper pana obtinem un aluat

2 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

In uleiul incins calim ceapa tocata marunt si usturoiul pisat pana cand ceapa devine sticloasa. Adaugam apoi carnea tocata si o lasam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Paine de casa neframantata , cu cartofi

Paine de casa neframantata , cu cartofi

Durata de dospire la rece a acestei paini este intre 17-24 de ore cand folosim 1 liculet drojdie si de 4-5 ore, cand folosim 2 pliculete.

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje