Pasul 1:
Taiem telina in cubulete. Taiem ceapa in bucati mari.Tocam morcovii in rondele. Taiem cartofii in cubulete.
Curatam merele de seminte si le taiem in bucati mari.
Taiem feliile de dovleac in cuburi mari.
Pasul 2:
Pregatim aragazul si o cratita in care punem uleiul. Adaugam in cratita ceapa, morcovul, telina si cateii de usturoi. Amestecam si calim timp de 3 minute.
Pasul 3:
Punem in cratita cartofii, merele si dovleacul. Adaugam apa cat sa acoperim toate legumele. Amestecam si lasam sa fiarba.
Cand toate legumele au devenit moi, inchidem aragazul si lasam supa de legume sa se raceasca.
Pasul 4:
Amestecam galbenusurile si le adaugam peste smantana, apoi omogenizam.
Tocam marunt patrunjelul.
Pasul 5:
Pregatim un blender.
Cand legumele s-au racorit le punem in blender, impreuna cu apa in care au fiert si pasam.
Pasul 6:
Rasturnam crema de legumele pasate inapoi in oala.
Aprindem aragazul si lasam supa crema de dovleac la foc mic, pana cand incepe sa fiarba.
Pasul 7:
Adaugam smantana amestecata cu galbenusurile si inchidem aragazul.
Pasul 8:
Condimentam cu boia, sare si piper macinat. Amestecam si gustam.
Presaram patrunjel tocat deasupra.
Pasul 9:
Servim cu crutoane, biscuiti sarati, paine prajita cu usturoi si branza sau foietaj cu cascaval.
Reteta video completa o gasiti la:
http://www.youtube.com/watch?v=nBUHq1LIYSc
POFTA BUNA!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii