Intr-o oala incingem uleiul de masline si calim usor legumele (ceapa, morcovul, telina, jumatatate din cantitatea de usturoi taiata felii). Lasam sa se inmoaie usor apoi adaugam foile de dafin, chimenul si lintea clatita in apa rece in prealabil.
Turnam 1,5 - 2 litri de apa peste legume si le lasam la fiert pana cand se inmoaie legumele.
Adaugam cimbrul, restul de usturoi feliat si sucul de lamaie. Mai fierbem timp de 5 minute la foc mic, apoi pasam supa.
Servim cu crutoane si multa pofta!
Sursa: www.myfancycake.com
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii