Poate la prima strigare nu ti se pare cea mai intalnita combinatie insa te asigur, ca o - pana de curand - nemancatoare de supa crema, ca gustul dulceag al portocalei este fix ce trebuie pentru a "taia" din aroma putin amara a morcovului. Chiar merita sa-i acorzi putin credit si sa o incerci, este o supa foarte satioasa si bogata in vitamina C.
Intr-o oala incapatoare, se pune 1 L de apa. Cand incepe sa fiarba, se pun cubuletul Knorr, morcovii taiati rondele si cartofii taiati bucati. Se lasa sa fiarba cam 20 de min pana poti strapunge legumele cu o furculita. Se scot legumele intr-un vas, pastrand zeama. Se adauga sucul de portocala si se mixeaza fie in blender fie cu mixerul de legume. Apoi se toarna treptat din zeama in care au fiert legumele pana obtii consistenta dorita. Se serveste cu smantana si patrunjel. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii