Supa de fasole cu ciolan afumat

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie
Supa de fasole cu ciolan afumat

Ingrediente

  • 1kg fasole boabe
  • 1ciolan afumat
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1ardei gras
  • 1ardei iute
  • 1dovlecel
  • 1felie de telina radacina
  • 500g rosii
  • 20ml ulei
  • 1leg.patrunjel

Mod de preparare

Se fierbe rasolul 15-20min,se scoate pe o farfurie iar apa se pastreaza;rasolul se dezoseaza,se portioneaza in bucati mai mari,se prajesc in ulei incins apoi se scot pe farfurie;in uleiul ramas se calesc rosiile taiate cubulete iar dupa ce s-a format un sos,se lasa deoparte

Fasolea pusa de seara la umflat,se pune la fiert30-40min,se scurge apoi,se clateste sub jet de apa rece,se pune din nou pe foc cu apa de la fiertul ciolanului;cand incepe sa fiarba,se adauga legumele curatate,spalate si taiate cubulete,dupa ce fasolea este aproape fiarta,se adauga carnea,rosiile,1cana cu apa daca e nevoie,sare si se lasa pe foc mic cu capac 45min.

Se mai potriveste de gust,se adauga patrunjelul tocat marunt,putin cimbru,se opreste focul si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise