Boabele de naut se pun la inmuiat 24 ore.prazul se taie marunt si se caleste impreuna cu usturoiul pisat.se pun apoi la fiert impreuna cu nautul.cind sint fierte se scoate 1/4 din continutul supei si se mixeaza pina ajunge crema.apoi se toarna in supa si se fierbe 10 minute.sarea si piperul se pun dupa gust.deasupra se rade cascaval.smintina se adauga in farfurie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii