autor:

autor

» » Supe de legume

Supa de stevie

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ceapa tocata fin, morcovii si telina rase se calesc in putin ulei, impreuna.


Se adauga apa si se lasa sa fiaba. Apoi se adauga orezul, stevia si leusteanul, tocate fin, si, dupa preferinta, borsul sau sucul de rosii.


Se poate pregati si cu carne de pasare sau de vita.


Se serveste calda, cu smintina si ou fiert

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 buc. morcov
  • 1 buc. radacina telina
  • 3-4 cartofi
  • 3-4 linguri de orez
  • 2 legaturi de stevie
  • 2 legaturi de leusten
  • bors sau suc de rosii
  • dupa preferinta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tarator - Supa rece de castraveti cu iaurt

Tarator este o supa  bulgareasca, preparata la rece, din  castraveti si iaurt, uneori asezonata

2 voturi    1 comentariu
20 min
Supe de legume

Supa crema de dovlecei cu broccoli

Calim ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugam dovleceii spalati si curatati de coaja, taiati

3 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Supa-crema de gogonele

Sfat: supa de legume puteti sa o preparati rapid dintr-un litru de apa fiarta la care adaugati 3-4

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Radem morcovii si telina pe razatoarea mare. Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam morcovul si telina, amestecam

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane

Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane

Verzisoarele se spala bine ( pot fi proaspete sau congelate) iar daca sunt mai maricele se taie in doua. Curatam morcovul, patrunjelul

1 vot    1 comentariu
50 min
Supe de legume