Punem nautul intr-o sita si il spalam bine. Il lasam peste noapte intr-o craticioara cu apa. A doua zi il fierbem. Timpul de fierbere este de aproximativ 2 ore.
In timp de nautul fierbe, pregatim vinetele. Taiem vinetele in fasii subtiri, le presaram cu sare si le lasam la scurs timp de 1 ora.
Zdrobim usturoiul si il amestecam cu uleiul de masline.
Ungem feliile de vinete cu amestecul de usturoi si le prajim intr-o tigaie fara adaos de grasime.
Punem bulgurul intr-o craticioara, il acoperim cu 200 ml apa calda si il punem la fiert la foc mic, avand grija sa amestecam in el pentru a nu se lipi.
Intr-un bol mare rasturnam bulgurul, nautul, rosiile si ceapa rosie taiate cubulete si branza feta. Adaugam usturoiul (ramas de la vinete), sucul de lamaie si vinetele. Amestecam usor.Decoram cu patrunjel verde.
Servim salata rece.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii