Se pun taiteii la fiert intr-un vas cu apa.
Intre timp, se caleste spanacul cateva minute cu putin unt.
Separat, se prepara somonul intr-o tigaie de teflon. Dupa ce este gata se rupe in bucatele mici.
Dupa ce s-au fiert taiteii, se scurg si se pun peste spanac, apoi se adauga si bucatelele de somon.
Se toarna smantana si cascavalul ras.
Se pune sare si piper dupa gust.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii