Intr-un mixer se pun toate ingredientele pt. aluatul de tarta,cind s-au amestecat, se pun pe masa si se adauga apa rece-rece dela frigider,sarea, si se framinta cit de repede posibil. Se infasoara intr-o foaie de pelicula si se lasa la frigider 1 ora . Ca sa facem crema intr-un bol luam brinza dulce, oule, coaja rasa de la 2 lamii netratate, 2 linguri de pesmet, un praf de sare, iar zaharul dupa gust. Eu am pus 4 linguri de zahar. Cu blenderul le mixam. Intindem aluatul in cerc de cca 24-26 cm. si il asezam pe tava rotunda speciala pt. tarte. Crema facuta deja o adaugam si pe ea, decoram cu clementine sau mandarine,iar marginea o incretim din loc in loc. O dam la cuptorul incins in prealabil pt. 20-25 min. la 200°C. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii