Visinele se curata de samburi se presara zahar peste ele si putin rom.
Untul se amesteca cu zaharul pana se face spuma in compozitie se adauga galbenusurile si apoi albusurile batute bezea si la sfarsit se adauga faina in ploaie.
Se unge o forma de tarta cu unt se adauga compozitia si peste ea visinile scurse de suc.
Se pune la cuptor pentru 40 minute si cand se scoate se presara zahar pudra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii