Tocanita de ciuperci cu vita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Tocanita de ciuperci cu vita

Ingrediente

  • Carne de vita (cubulete) 500 g
  • Ceapa tocata 2 bucati
  • Usturoi tocat 12 catei
  • Pasta tomate 3 linguri
  • Ulei 5 linguri
  • Sare dupa gust
  • Piper dupa gust
  • Patrunjel tocat 1 legatura

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o cratita la incins, se caleste putin (doar pana se inmoaie) ceapa dupa care se adauga carnea taiata cubulete. Intre timp se taie ciupercile. Cand s-au calit ceapa si carnea se adauga ciupercile cu jumatate din cantitatea de usturoi si se acopera lasandu-le sa fiarba in sucul care se lasa de la ciuperci. La nevoie se completeaza cu apa. Se mai mesteca din cand in cand. Dupa ce s-au fiert toate ingrdientele se adauga pasta de tomate, se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Dupa ce a mai fiert putin cu pasta de tomate, chiar inainte de a opri focul la mancare se adauga restul de usturoi tocat si patrunjelul. Apoi se opreste focul si tocanita e gata. Pofta mare!

Recomandări:

Se poate prepara cu ulei de masline sau unt, sau ulei obisnuit de floarea soarelui. Este foarte buna daca alaturi de celelalte ingrediente se pune si ardei gras dupa gust si iute pentru aroma. Eu fac si cu ardei si fara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise