autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita din piept de pui

Autor: mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
1-2 piept de pui fiert si taiat bucatele, 2-3 linguri ulei, 1 ceapa, 1 ardei gras, 2-3 rosii, 1 cana apa, sare, piper, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa, ardeiul si rosiile, dupa care se pun bucatile de pui si apa si se lasa sa fiarba. La sfarsit se adauga sare, piper si patrunjel.
Se caleste ceapa, ardeiul si rosiile, dupa ca
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Tocanita din piept de pui

Se pune ceapa la calit in ulei de masline intr-o cratita de fiert subpresiune. Cand ceapa devine

20 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Tocanita din piept de pui

Se curata,se spala si se taie ceapa marunt, unde apoi intr-o ctratita se pune 3 lg de ulei se adaiga

8 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1-2 piept de pui fiert si taiat bucatele
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2-3 rosii
  • 1 cana apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela

Musaca cu vinete

Vinete le prajim in ulei,iar ceapa si usturoiul se caleste impreuna cu carnea tocata iar la sfarsit

2 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Caserole de pui si carnati

Prajim ceapa si carnati 6-7 min dupa care adaugam bucatile de pui si mai prajim 8-10 min, adaugam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Tocanita de cartofi cu carnati

Se caleste ceapa, ardeiul si morcovul, dupa care adaugam bucatile de carnati si lasam cateva minute

31 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem opariti-o sa mai iasa sarea

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne