autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita din piept de pui

Autor: mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se caleste ceapa, ardeiul si rosiile, dupa care se pun bucatile de pui si apa si se lasa sa fiarba. La sfarsit se adauga sare, piper si patrunjel.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1-2 piept de pui fiert si taiat bucatele
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2-3 rosii
  • 1 cana apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de mihaela

Musaca cu vinete

Vinete le prajim in ulei,iar ceapa si usturoiul se caleste impreuna cu carnea tocata iar la sfarsit

2 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Caserole de pui si carnati

Prajim ceapa si carnati 6-7 min dupa care adaugam bucatile de pui si mai prajim 8-10 min, adaugam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Tocanita de cartofi cu carnati

Se caleste ceapa, ardeiul si morcovul, dupa care adaugam bucatile de carnati si lasam cateva minute

30 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu garnitura de legume

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Galette din cartofi cu piept de curcan

Galette din cartofi cu piept de curcan

Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien. Ardeii ii feliem subtire. Pieptul il taiem fasiute. Sotam ceapa in 2 linguri

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne