festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita din piept de pui

Autor: mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se caleste ceapa, ardeiul si rosiile, dupa care se pun bucatile de pui si apa si se lasa sa fiarba. La sfarsit se adauga sare, piper si patrunjel.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1-2 piept de pui fiert si taiat bucatele
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2-3 rosii
  • 1 cana apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de mihaela

Musaca cu vinete

Vinete le prajim in ulei,iar ceapa si usturoiul se caleste impreuna cu carnea tocata iar la sfarsit

2 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Caserole de pui si carnati

Prajim ceapa si carnati 6-7 min dupa care adaugam bucatile de pui si mai prajim 8-10 min, adaugam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Tocanita de cartofi cu carnati

Se caleste ceapa, ardeiul si morcovul, dupa care adaugam bucatile de carnati si lasam cateva minute

29 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui dulce acrisor in stil asiatic

Pui dulce acrisor in stil asiatic

Acesta nu este un preparat pe care il gatesc in mod curent si nici nu sunt o fana inraita a mancarii asiatice, in schimb acest preparat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
File de pui cu piure gratinat

File de pui cu piure gratinat

Puiul: Spalam fileul de pui apoi il stergem cu un servet. Intr-un vas amestecam uleiul, boiaua de ardei, vinul, patrunjelul si busuiocul

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne