Pentru a prepara baza,bateti intr-un bol cele 6 galbenusuri impreuna cu jumatate din zahar pana se vor spuma si se vor albi.Intr-un alt bol bateti albusurile cu un tel pana se vor face bezea si adaugati si cealalta jumatate de zahar.Adaugati bezeaua in bol cu galbenusurile batute si zaharul si amestecati usor adaugand faina de porumb,faina si cacao.Intr-o forma de cofetarie puneti o hartie pergament,intindeti amestecul cu o spatula si prajiti la 200C pentru 12 minute.Cand se raceste indepartati hartia pergament si taiati trei discuri de 20 cm.In continuare faceti umplutura.Puneti gelatina intr-un bol cu apa rece.Incalziti laptele si cand se inspumeaza adaugati in bol laptele caldut incet-incet amestecand.Puneti din nou intregul amestec in cratita si incalziti fara sa fiarba si adaugati si gelatina pe care ati topit-o si in continuare adaugati si crema batuta.Cand crema s-a racit asezati jumatate pe primul pandispan si adaugati deasupra pe cel de al doilea.Continuati cu restul umpluturii,pana terminati cu ultimul pandispan.Cu o spatula indreptati de jur-imprejur tortul si incalziti ciocolata Finetti de praline cu alune de padure cu putin lapte si varsati-o de jur-imprejur pe tort.Daca doriti puteti cu un cornet sa garnisiti cu Finetti de praline tortul si adaugati fructe proaspete cum ar fi capsuni,cirese si mar verde.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii