Se freaca galbenusurile cu zaharul,se adauga iaurtul,uleiul si nuca de cocos.Albusurile se zbat spuma (ca pentru bezele),di se adauga la coopozitia de mai sus realizata din galbenusuri pina se omogenizeaza toate ingredientele.la aceasta compozitie se adauga faina si praful de copt.Se introduce in cuptorul incalzit in prealabilsi se coace.
Se lasa sa se raceasca, dupa care blatul se taie in 2 parti pe orizontal.Partea de jos se acopera cu crema de ciocolata sau Nutela ,se adauga partea superioara a tortului care vine acoperita cu ciocolata fondente si nuca de cocos.
Ciocolata fondente se topeste la bain marin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii