tort cu fructe de padure

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
tort cu   fructe de padure

Ingrediente

  • un blat de pandispan taiat in 2
  • 250 g fructe de padure(congelate am avut eu)
  • 20 g gelatina
  • 75 g zahar
  • 250 g branza cremoasa de vaci
  • 600 ml frisca+100 ml pt ornat

Mod de preparare

punem gelatina la inmuiat in apa rece pt cel putin 10 minute.

Se incalzesc fructele cu 2-3 linguri de sucul lasat de acestea si zahar.Stoarcem gelatina si o punem aici,amestecam pana se topeste(sucul nu trebuie sa fie fierbinte).lasam la racit putin si adaugam branza care trebuie sa fie la temperatura camerei si apoi frisca batuta bine.punem prima foaie de blat in tava cu inel,insiropam putin(fiecare cu ce vrea),punem 3/4 din crema,celalalt blat si la urma restul de crema.lasam la frigider pana se intareste(cca 4-5 ore)

Scoatem cu grija inelul(eu desprind intai cu cutitul marginile ca sa nu se rupa),ornam cu frisca si fructe de padure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise