autor:

Vekas

» » Torturi

Tort de inghetata

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2006
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Capsunile se spala si se curata,125g. se pastreaza pentru ornat.200g.de fructe se zdrobesc, restul se taie bucati.O forma de tort se tapeteaza cu folie si se umple cu pireul de fructe.


Se lasa 20 min. la congelator.


Se amesteca bucatile de capsuni cu inghetata,1/3din amestec se toarna in forma si peste se presara foi de napolitana .


Se continua cu umplutura si foi. Ultimul rand sa fie napolitana.


Se congeleaza o noapte.


Se decongeleaza,se rastoarna din forma,se ia folia si se orneaza cu sferturi de capsuni.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 24 mai 2008

    o reteta foarte apetisanta.

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 750g. de capsuni,
  • 1l. inghetata de vanilie,
  • 2 pachete foi de napolitana cu ciocolata
  • a cate 125g. fiecare.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Vekas

Tortul indragostitilor.

(Se prepara 2 blaturi a cate 6 oua fiecare ) 1. Se bat albusurile spuma si se adauga treptat zaharul. 2.Se

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi

Sorbet de telina

1.Se curata tijele de telina(se lasa una pentru decor) 2.Se prepara siropul:se fierbe apa cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Inghetate

Gem de rubarba cu banane

1 Se spala si se taie in cubulete tijele de rubarba; 2 Se decojesc portocalele si pulpa se taie

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Estera Flori (Chef de cuisine)

o reteta foarte apetisanta.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort cu ciocolata si capsuni

Tort cu ciocolata si capsuni

Preparare blat: Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile bine cu un praf de sare. Fierbem zaharul si apa pana devin un sirop.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort cu capsune si busuioc

Tort cu capsune si busuioc

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de galbenusuri. 3. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful

2 voturi    0 comentarii
4h
Torturi