autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort trunchi de copac

Autor: Skippy (Bucatar)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 28 decembrie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Skippy (Bucatar)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 28 decembrie 2010

Ingrediente
Pentru blat:, 9 oua, 210gr zahar, un plic de zahar vanilat, 180gr nuca macinata, 2gr faina, Pentru crema:, 4 oua, 180gr zahar, un plic zahar vanilat, un pachet de unt

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri, se freaca galbenusurile cu zaharul pina se face o compozitie omogena spumoasa.


Se adauga nuca si faina amestecindu-se mai departe.


Se bat spuma albusurile si se adauga la compozitia de mai sus, se adauga si zaharul vanilat.


Se toarna intr-o tava tapetata cu margarina si faina.


Se da la cuptor cca 30 de minute cind e gata se ruleaza intr-un servet de bucatarie obtinindu-se un tub.


Se lasa sa se raceasca.Cind e rece se unge in interior cu crema galbena si in exterior cu cea maro.


Pe bain marin se fierbe crema din 4 oua si zahar pina devine consistenta.


Se pune la racit. Cind e complet rece se freaca cu untul, se imparte in doua o parte se amesteca cu cacao.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Andreea Laura , 27 iulie 2013

    tortul asta este specific frantuzesc, nu german :)

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 9 oua
  • 210gr zahar
  • un plic de zahar vanilat
  • 180gr nuca macinata
  • 2gr faina
  • Pentru crema:
  • 4 oua
  • 180gr zahar
  • un plic zahar vanilat
  • un pachet de unt

Raporteaza reteta

Printeaza reteta


Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

Pentru blat am separat ouăle și am bătut albușurile spumă tare împreună cu zahărul pe care l-am adăugat treptat ( înainte

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort Inima cu frisca, migdale si capsuni

Tort Inima cu frisca, migdale si capsuni

Este alcatuit din: blat de nuca, crema de vanilie, invelit in frisca si decorat cu migdale macinate si capsuni. Mod de preparare: Blatul: Se

1 vot    0 comentarii
2h
Torturi