autor:

Anonim

» » Fripturi

uger de vaca prajit

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
uger de vaca, ulei, faina, oua, pesmet,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ugerul feiat se pipereaza, se trece prin faina , oua batute spuma si iar faina cu pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins,la foc moderat, cca 3-4 min pe fiecare parte. La sfarsit se sareaza.
Retete
Alte retete din Fripturi

Rulouri de pui cu sos de Sana şi hrean

Pieptul de pui se feliază şi se bate ca pentru şniţele.Se condimentează,se rade pe fiecare felie

18 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Fripturi

PLATOU CALD MUNTENESC

Cascavalul se taie sub forma de triunghiuri, de grosime potrivita, se impesmeteaza ( respectand regula

4 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • uger de vaca
  • ulei
  • faina
  • oua
  • pesmet,sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Miel la cuptor cu garnitura de legume

Miel la cuptor cu garnitura de legume

Carnea se spala, se sterge si se cresteaza. Se freaca bine cu condimente si ulei de masline. Se introduce cateii de usturiu in crestaturi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Friptura de miel

Friptura de miel

Pulpa se cresteaza si se impaneaza cu usturoi. Se face un amestec din ulei, vin , condimente si se maseaza carnea dupa care se pune

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi