Se fierbe laptele cu vanilie. Se spala bine orezul in 3-4 ape si se lasa in apa calda 30 de minute, sa se umfle. Apoi se scurge apa si peste orez se toarna laptele fiert cu vanilie si se lasa pe foc mic sa fiarba. Se adauga si un praf de sare. Cand este aproape fiert, se adauga zaharul si se lasa sa mai fiarba pana se inmoaie orezul, dar bobul sa ramana intreg. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca; se adauga stafidele, galbenusurile puse pe rand si la urma albusurile batute spuma si se amesteca usor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii