Whoopie pies cu portocale

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Whoopie pies cu portocale

Ingrediente

  • Pentru fursecuri:
  • 300 g faina;
  • 1 lingurita praf de copt;
  • sare;
  • 1 linguriţă rasă de praf de copt;
  • 6 lingurite de unt nesarat;
  • 200 g zahar;
  • 3 ouă;
  • 1 linguriţă rasă de esenta de portocale;
  • 100 g lapte;
  • zeama de la o portocala si coaja ei rasa;
  • colorant Wilton portocaliu;
  • Pentru crema:
  • o cutie de mascarpone;
  • 2 linguriţe de ghimbir confiat si maruntit;
  • 2-3 linguri zeama de portocala;

Mod de preparare

Cuptorul trebuie preincalzit. Intr-un vas se amesteca faina cernuta, praful de copt, sarea si bicarbonatul.

Separat se bate zaharul cu untul, la mixer si se adauga si ouale, unul cate unul.

Se amesteca esenta de portocale cu laptele si colorantul portocaliu si se adauga peste aluat si cu amestecul de făină. Se adauga si zeama si coaja de portocala rasa. Se amesteca bine.

Se coace la cuptor in jur de 10-15 minute, apoi se lasa la racit.

Penru a prepara crema vom mixa crema de mascarpone cu ghimbirul confiat si maruntit si cu zeama de portocala.

La final se lipesc fursecurile doua cate doua cu crema de mascarpone.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise