Chiftelele sunt printre cele mai versatile preparate, pot fi servite simple dar si alaturi de paste, tocanite, chiar si in sandvisuri. Rapid de preparat, sunt alegerea multora dintre noi atunci cand nu avem mult timp la dispozitie sau cand nu dorim sa petrecem mult timp in bucatarie. Chiar daca sunt simplu de pregatit, fiind la baza doar bilute din carne sau alte alimente (precum dovlecelul, conopida, naut etc ), trebuie sa tinem cont de cateva mici aspecte pentru a prepara chiftelele perfecte. Pe unele dintre aceste "reguli" probabil ca le cunoasteti, pe altele mai putin, insa este important sa le si respectam daca dorim sa avem un preparat ca la carne.
Iata si cateva retete cu chiftele pentru exemplificare:
Tocanita cu legume si chiftele
Chiftele cu cascaval si rosii cherry
Sursa foto: www.flickr.com
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii