Când veniţi de la piaţă, le triaţi, le curăţăţi, le rupeti codiţele. Le puteti păstra într-un pahar cu apă sau într-un bac.
I.Intr-un pahar cu apă pe uşa frigiderului(sub formă de buchet)
II. Intr-o cutie
1. Se alege verdeaţa, înlăturându-se frunzele veştejite, uscate etc.
2. Se rup codiţele care pot fi folosite la parfumarea supelor, sosurilor(bouquet garni)
3. Le aranjaţi sub formă de buchet.
4. Se pune o bucata de prosop de hârtie pe fundul cutiei. Se stropeşte usor cu apă.
5. Se aşază verdeaţa şi se pune o alta bucată de prosop de hârtie care se stropeşte uşor. Se poate pune un alt strat de verdeaţă peste, procedându-se la fel.
IMPORTANT!
Nu se amestecă diferitele tipuri de ierburi aromatice.
La 2-3 zile se înlocuieşte hârtia.
Procedura e aceeasi pentru toate tipurile de verdeaţă.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise