Pasta de ton cu gogosari copti

Desfacem conservele de ton si punem continutul intr-o sita, la scurs.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 450 g file de ton în ulei de măsline
  • 150 g cremă de brânză cu somon
  • 3 ardei gogoșari, copți
  • 1/2 ceapă albă
  • 1/2 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • zeamă de lămâie

Mod de preparare

Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs.

Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul.

Într-un bol, amestecăm tonul scurs, cu ingredientele tocate și brânza pufoasă cu somon, adăugăm condimente, după gust și asezonăm, la final, cu zeamă de lămâie.

Tonul nu este nevoie să-l tocăm, se va desface în firicele în timpul amestecării ingrientelor.

Eu am mai lăsat și bucăți mai mari, pentru că îmi place gustul lui și simplu.

Pot să spun că e prima dată când combin tonul cu ardeiul copt, de regulă îl combinam cu castraveciori murați, dar tare mult mi-a plăcut și această combinație.

I-a dat o notă de dulceață, iar în combinație cu brânza, condimentele și zeama de lămâie a rezultat un gust perfect, care a plăcut maxim gurmanzilor mei.

Să vă fie de folos!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise