sos dulce-acru pentru friptura la cuptor (filipine)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -Ananas
  • -Sos soia
  • -Vegeta
  • -Lamiie
  • -Piper negru
  • -Vin rosu
  • -Zahar

Mod de preparare

-Se taie cuburi mici ananasul si se pune intr-o tigaie unde am pus putin sos soia.

-Se prajeste in sos pina se caramelizeaza putin dupa care adaugampiper,vin rosu si vegeta.

-Cind ai scos carnea din cuptor o tai felii cam de in centimetru grosime si torni sosul peste ea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise