sos dulce-acru pentru friptura la cuptor (filipine)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -Ananas
  • -Sos soia
  • -Vegeta
  • -Lamiie
  • -Piper negru
  • -Vin rosu
  • -Zahar

Mod de preparare

-Se taie cuburi mici ananasul si se pune intr-o tigaie unde am pus putin sos soia.

-Se prajeste in sos pina se caramelizeaza putin dupa care adaugampiper,vin rosu si vegeta.

-Cind ai scos carnea din cuptor o tai felii cam de in centimetru grosime si torni sosul peste ea.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise