autor:

Fara foto

» » Sosuri

Amestec de plante aromatice pentru pui sau curcan

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
1 lingurita cimbru, 1 lingurita oregano, 1/2 cesti chimion, 1/2 lingurita piper, 1 lingurita sare

Dificultate: Redusa Timp: 1 min

3 voturi

Mod de preparare

Din toate ingredientele se face un amestec care se presara pe sau in interiorul puiului sau curcanului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Amestec de plante aromatice pentru pui sau curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Carnita de taur in sosulet.

Carnita de taur in sosulet.

Carnea o spalam si o taiem in bucatele mici si punem sare si piper peste ea.restul ingredientelor

8 voturi    7 comentarii
2h 20 min
Sosuri
Sos de usturoi pentru cotlete de porc

Sos de usturoi pentru cotlete de porc

Usturoiul se zdobeste sau se toaca marunt cat sa dea aroma, (daca il pisati va incepe sa usture si

3 voturi    2 comentarii
15 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita oregano
  • 1/2 cesti chimion
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingurita sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Gnocchi cu broccoli si branza albastra