Puneti intr-un castron toate ingredientele ptr. marinata.Asezati inauntru pieptul taiat cuburi.Amestecati bine,incat marinata sa cuprinda toata carnea.Lasati-o la rece.
Incingeti gratarul si puneti carnea pe betele ptr. frigarui.Dati feliile de ananas prin zahar.Puneti frigaruile si ananasul la fript.Lasati cam 10-15\' pe fiecare parte.
Cand sunt gata,luati-le de pe gratar si puneti-le pe platou.Stingeti iute sosul lasat pe gratar cu coniac,strecurati si seviti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii