Ouale se bat bine cu sare si piper apoi adaugam salamul (pastrama ,kaizerul...sau ce doriti)taiat cubulete,branza rasa prin razatoarea de mere,ciupercile bine scurse,laptele ,smantana si amestecam bine.Praful de copt se amesteca cu faina si se cerne peste compozitie.Se amesteca iar la final se adauga si ardeii taiati cubulete. Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit.Se taie in bucati patrate si se serveste cu sos de rosii pikant. Aceasta compozitie se poate coace si in forme de chec
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii