Calim ceapa, adaugam rosiile, apoi carnea, apoi condimentele, lasam aproximativ 10 minute pe foc si amestecam mereu sa nu se arda.
Luam de pe foc, lasam carnea sa se raceasca, apoi umplem ardeii, ii asezam frumos in tava, lasam o distanta maricica intre acestia (sa nu se certe si sa-si rupa coditele unul altuia), adaugam putin ulei, putina apa, si la cuptor cu ei .Eu i-am lasat cam 80 de minute, iarasi va spun ca timpul nu e exact, depinde de cuptor, de umplutura, de ardei etc. Asadar, ii lasati pana se rumenesc.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii