Ardei umpluti la Crock Pot

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa
Ardei umpluti la Crock Pot

Ingrediente

  • 550 g carne amestec (200 g carne de porc, 150 g carne de vita, 200 g carne de pui)
  • 50 g orez
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 8 ardei grasi mici
  • 2 cepe medii
  • 1 lingura cu varf morcov ras fin
  • 1 lingura telina rasa marunt
  • 400 ml pulpa de rosii pasate
  • 1 ceasca ketchup
  • 1 lingurita cu varf zahar
  • 1 catel usturoi
  • 1 frunza dafin
  • sare
  • piper
  • 1 varf cutit scortisoara
  • apa / supa pui
  • 2-3 linguri ulei
  • 4 linguri faina

Mod de preparare

Se caleste ceapa. Pastram 2 linguri pentru sos, restul se pune in carnea tocata. Ceapa pentru sos cu morcov, telina, pulpa de rosii pasata, ketchup, 1 lingura faina, zahar, sare, piper si scortisoara se fierb separat cateva minute. Se amesteca carnea cu orez, sare, piper, patrunjel si se umplu ardeii. Partea cu carne se da prin faina. Se pune sosul in vasul ceramic al crock pot-ului, se aranjeaza ardeii, se adauga usturoi, boabe de piper, frunza de dafin si apa cat sa se acopere ardeii. Se seteaza aparatul pe High pentru 5 ore. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor