Se caleste ceapa. Pastram 2 linguri pentru sos, restul se pune in carnea tocata. Ceapa pentru sos cu morcov, telina, pulpa de rosii pasata, ketchup, 1 lingura faina, zahar, sare, piper si scortisoara se fierb separat cateva minute. Se amesteca carnea cu orez, sare, piper, patrunjel si se umplu ardeii. Partea cu carne se da prin faina. Se pune sosul in vasul ceramic al crock pot-ului, se aranjeaza ardeii, se adauga usturoi, boabe de piper, frunza de dafin si apa cat sa se acopere ardeii. Se seteaza aparatul pe High pentru 5 ore. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii