Aripi,de pui,pane

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Aripi,de pui,pane

Ingrediente

  • -cca 750 g aripi de pui
  • -6 catei de usturoi(batut)
  • -sare(dupa gust)
  • -1/2 lingurita de piper
  • -1 lingurita de boia dulce
  • -1/4 lingurita de boia iute
  • -2 linguri de soya sos,sarat
  • -2 linguri de vin rosu
  • -2 linguri de ketchup
  • -4 linguri de ulei de masline
  • -2 oua
  • -2 lingurite de mustar
  • -faina
  • -pesmet
  • -ulei,pt. prajit ( aripioarele)

Mod de preparare

Aripile(fara partea osoasa,care se arunca) se taie in 2,apoi se spala.

Se face o \"marinata\" din primele 9 ingrediente:usturoi,sare(daca e nevoie),piper,boia dulce,boia iute,soya sos,vin,ketchup,ulei de masline.

Se pun aripile in marinata asta si se lasa 5-6 ore;eu le las peste noapte(in frigider,acoperite).

A 2-a zi,se dau prin faina(una cite una),apoi le punem intr-un castron;turnam peste ele ouale amestecate bine cu mustarul,putina sare si putin piper;amestecam bine;

pe urma luam aripile,una cite una si le dam prin pesmet.

Cind toate aripile sint gata,le prajim;se pun,apoi pe un servetel absorbant.

Se servesc fierbinti cu diferite garnituri,salate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise