Facem o marinata.
Batem ouale cu sarea si piperul, adaugam praful de chilli sau sosul,laptele si apa.
In acest sos introducem jumatatile de aripioare si le lasam citeva ore la marinat.
Dupa ce s-au marinat le tavalim prin faina si le coacem intr-o tigaita cu ulei pina devin rumene si crocante.
Avem nevoie de mai mult ulei,uleiul trebuie sa acopere aripioarele.
Sunt foarte gustoase, sper sa va placa.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii