autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pasare cu susam

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
1kg de aripioare de pasare, pesmet, 2 oua, 100gr susan, 1 lingura praf de supa de pasare, sare, piper, de ardei dulce, ulei, pentru prajit, TiIP! Cu cat folosim ulei mai adanc la prajit, se absoarbe mai putin in mancare!

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata aripioarele, se taie la incheietura si capatul.
Pentru aceasta reteta, avem nevoie numai de partea care se aseamana cu pulpitele! cealalta parte, o vom folosi la reteta urmatoare! Se fierfb aripioarele in apa cu praful de supa, cca 30 minute.Se scot din apa si se lasa sa se scurga, ca sa nu fie prea umede. Intr-o farfurie mai adanca, se amesteca bine pismetul, susanul, boiaua si putina sare. In alta farfurie, se bat bine ouale, se poate adauga si putina apa. Se introduce fiecare aripioara in pesmet, apoi in ou si apoi din nou in pesmet, pana sunt acoperite frumos. Se prajesc in ulei, pana la rumenire. Se pot orna cu mansoane. Aripioarele se pot servi la party-uri, reci sau calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pasare cu susam" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg de aripioare de pasare
  • pesmet
  • 2 oua
  • 100gr susan
  • 1 lingura praf de supa de pasare
  • sare
  • piper, de ardei dulce
  • ulei
  • pentru prajit
  • TiIP! Cu cat folosim ulei mai adanc la prajit
  • se absoarbe mai putin in mancare!

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Un altfel de musaca