autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pasare cu susam

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
1kg de aripioare de pasare, pesmet, 2 oua, 100gr susan, 1 lingura praf de supa de pasare, sare, piper, de ardei dulce, ulei, pentru prajit, TiIP! Cu cat folosim ulei mai adanc la prajit, se absoarbe mai putin in mancare!

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata aripioarele, se taie la incheietura si capatul.
Pentru aceasta reteta, avem nevoie numai de partea care se aseamana cu pulpitele! cealalta parte, o vom folosi la reteta urmatoare! Se fierfb aripioarele in apa cu praful de supa, cca 30 minute.Se scot din apa si se lasa sa se scurga, ca sa nu fie prea umede. Intr-o farfurie mai adanca, se amesteca bine pismetul, susanul, boiaua si putina sare. In alta farfurie, se bat bine ouale, se poate adauga si putina apa. Se introduce fiecare aripioara in pesmet, apoi in ou si apoi din nou in pesmet, pana sunt acoperite frumos. Se prajesc in ulei, pana la rumenire. Se pot orna cu mansoane. Aripioarele se pot servi la party-uri, reci sau calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pasare cu susam" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
RULADA DE CURCAN UMPLUTA CU LEGUME

RULADA DE CURCAN UMPLUTA CU LEGUME

Pieptul de curcan se toaca prin masina de tocat, impreuna cu putina ceapa si verdeata.Apoi se amesteca

8 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Cartofi prajiti cu snitel de pui

Cartofi prajiti cu snitel de pui

Feliezi pieptul de pui si il bati. Treci feliile de carne prin faina, ou si prajesti pe ambele parti.

6 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg de aripioare de pasare
  • pesmet
  • 2 oua
  • 100gr susan
  • 1 lingura praf de supa de pasare
  • sare
  • piper, de ardei dulce
  • ulei
  • pentru prajit
  • TiIP! Cu cat folosim ulei mai adanc la prajit
  • se absoarbe mai putin in mancare!

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Cartofi cu carne de vita la cuptor