autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pasare cu susam

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
1kg de aripioare de pasare, pesmet, 2 oua, 100gr susan, 1 lingura praf de supa de pasare, sare, piper, de ardei dulce, ulei, pentru prajit, TiIP! Cu cat folosim ulei mai adanc la prajit, se absoarbe mai putin in mancare!

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata aripioarele, se taie la incheietura si capatul.
Pentru aceasta reteta, avem nevoie numai de partea care se aseamana cu pulpitele! cealalta parte, o vom folosi la reteta urmatoare! Se fierfb aripioarele in apa cu praful de supa, cca 30 minute.Se scot din apa si se lasa sa se scurga, ca sa nu fie prea umede. Intr-o farfurie mai adanca, se amesteca bine pismetul, susanul, boiaua si putina sare. In alta farfurie, se bat bine ouale, se poate adauga si putina apa. Se introduce fiecare aripioara in pesmet, apoi in ou si apoi din nou in pesmet, pana sunt acoperite frumos. Se prajesc in ulei, pana la rumenire. Se pot orna cu mansoane. Aripioarele se pot servi la party-uri, reci sau calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pasare cu susam" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
ardei umpluti

ardei umpluti

Se curata ardeii, se spala si se pun la scurs. Intre timp se toaca carnea, se amesteca cu orezul,

8 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc cu sos de smantana , piure de cartofi si morcov cu galangal- Multicooker Philips

Pulpa de porc cu sos de smantana , piure de cartofi si morcov cu galangal- Multicooker Philips

Pulpa de porc se taie fileuri si se bate putin cu ciocanul de snitel. Asezonam fileurile si le dam

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg de aripioare de pasare
  • pesmet
  • 2 oua
  • 100gr susan
  • 1 lingura praf de supa de pasare
  • sare
  • piper, de ardei dulce
  • ulei
  • pentru prajit
  • TiIP! Cu cat folosim ulei mai adanc la prajit
  • se absoarbe mai putin in mancare!

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu carne de vita