autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pasare cu susam

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
1kg de aripioare de pasare, pesmet, 2 oua, 100gr susan, 1 lingura praf de supa de pasare, sare, piper, de ardei dulce, ulei, pentru prajit, TiIP! Cu cat folosim ulei mai adanc la prajit, se absoarbe mai putin in mancare!

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata aripioarele, se taie la incheietura si capatul.
Pentru aceasta reteta, avem nevoie numai de partea care se aseamana cu pulpitele! cealalta parte, o vom folosi la reteta urmatoare! Se fierfb aripioarele in apa cu praful de supa, cca 30 minute.Se scot din apa si se lasa sa se scurga, ca sa nu fie prea umede. Intr-o farfurie mai adanca, se amesteca bine pismetul, susanul, boiaua si putina sare. In alta farfurie, se bat bine ouale, se poate adauga si putina apa. Se introduce fiecare aripioara in pesmet, apoi in ou si apoi din nou in pesmet, pana sunt acoperite frumos. Se prajesc in ulei, pana la rumenire. Se pot orna cu mansoane. Aripioarele se pot servi la party-uri, reci sau calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pasare cu susam" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Specialitate de pui cu legume gratinate

Specialitate de pui cu legume gratinate

Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam. Se poate folosi si piept de pui in loc de pulpe. Pulpele

9 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
sarmale in foi de vita

sarmale in foi de vita

se spala frunzele se oparesc.carnea se toaca se adauga sare,cimbru,piper,ceapa tocata,orez,oul batut. se

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg de aripioare de pasare
  • pesmet
  • 2 oua
  • 100gr susan
  • 1 lingura praf de supa de pasare
  • sare
  • piper, de ardei dulce
  • ulei
  • pentru prajit
  • TiIP! Cu cat folosim ulei mai adanc la prajit
  • se absoarbe mai putin in mancare!

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci cu bacon la tigaie