autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pasare cu susam

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
1kg de aripioare de pasare, pesmet, 2 oua, 100gr susan, 1 lingura praf de supa de pasare, sare, piper, de ardei dulce, ulei, pentru prajit, TiIP! Cu cat folosim ulei mai adanc la prajit, se absoarbe mai putin in mancare!

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata aripioarele, se taie la incheietura si capatul.
Pentru aceasta reteta, avem nevoie numai de partea care se aseamana cu pulpitele! cealalta parte, o vom folosi la reteta urmatoare! Se fierfb aripioarele in apa cu praful de supa, cca 30 minute.Se scot din apa si se lasa sa se scurga, ca sa nu fie prea umede. Intr-o farfurie mai adanca, se amesteca bine pismetul, susanul, boiaua si putina sare. In alta farfurie, se bat bine ouale, se poate adauga si putina apa. Se introduce fiecare aripioara in pesmet, apoi in ou si apoi din nou in pesmet, pana sunt acoperite frumos. Se prajesc in ulei, pana la rumenire. Se pot orna cu mansoane. Aripioarele se pot servi la party-uri, reci sau calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pasare cu susam" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SNITELE DIN PIEPT DE PUI IN PESMET

SNITELE DIN PIEPT DE PUI IN PESMET

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva locuri

46 voturi    21 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu inimi, pipote si ficat

Pui umplut cu inimi, pipote si ficat

In ulei se caleste ceapa taiata si se adauga apoi pipotele si inimile taiate. Cand acestea s-au patruns

5 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg de aripioare de pasare
  • pesmet
  • 2 oua
  • 100gr susan
  • 1 lingura praf de supa de pasare
  • sare
  • piper, de ardei dulce
  • ulei
  • pentru prajit
  • TiIP! Cu cat folosim ulei mai adanc la prajit
  • se absoarbe mai putin in mancare!

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pui cu sos de rosii la cuptor