Bagheta umpluta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Bagheta umpluta

Ingrediente

  • 1 paine bagheta
  • 300g crema de branza
  • 100g branza sarata
  • 150g smantana
  • 100g sunca de pui
  • 50g masline fara samburi
  • 1 legatura mica de patrunjel verde
  • 1 ardei rosu copt
  • 50g unt la temperatura camerei
  • piper

Mod de preparare

Pentru inceput taiem bagheta in 2 si o scobim de miez, dar cu grija sa nu o rupem.

Intr-un bol punem crema de branza, impreuna cu branza sarata pe care am dat-o prin razatoare, untul si smantana, iar peste lactate adaugam, patrunjelul tocat marunt, maslinele, ardeiul copt si sunca de pui taiate cuburi, presaram putin piper si incepem sa omogenizam bine toate ingredientele din bol. Cu aceasta compozitie umplem ambele jumatati de bagheta, apoi le invelim in folie de plastic si le dam la frigider pentru cca.3 ore pana se intareste crema si paine se inmoaie putin.

Este o reteta foarte gustoasa si excelenta pentru sarbatori sau o masa festiva.

In compozitie se mai pot pune dupa preferinte ciuperci, ceapa verde, marar, porumb fiert sau sunca de pui sa o inlocuiti cu cea de porc, oricum, orice varianta este minunata!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise