Albusurile se mixeaza pana incep sa capete forma, apoi se adauga cream of tartar si indulcitorul si se continua mixarea pana ce albusurile se intaresc foarte bine. Cuptorul se incalzeste la minim (120 C). Se pune hartie de copt in doua tavi. Albusurile se pun intr-un posh (sau intr-o punga careia i-ati taiat putin varful) si se formeaza cercuri pe hartia de copt. Se coc 25 – 30 de minute la 120 – 130 C.
Se lasa sa se racesca in tava, apoi se scot cu mare grija pentru ca sunt fragile
Reteta pregatita de Brindusa, @www.retetedesuflet.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii