Albusurile se mixeaza pana incep sa capete forma, apoi se adauga cream of tartar si indulcitorul si se continua mixarea pana ce albusurile se intaresc foarte bine. Cuptorul se incalzeste la minim (120 C). Se pune hartie de copt in doua tavi. Albusurile se pun intr-un posh (sau intr-o punga careia i-ati taiat putin varful) si se formeaza cercuri pe hartia de copt. Se coc 25 – 30 de minute la 120 – 130 C.
Se lasa sa se racesca in tava, apoi se scot cu mare grija pentru ca sunt fragile
Reteta pregatita de Brindusa, @www.retetedesuflet.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii