Amestecam doua treimi din fulgii de ovaz cu iaurtul si lasam totul intr-un bol cam 10-15 minute, pana cand fulgiii se inmoaie putin. Adaugam mierea (in stare lichida) si amestecam bine de tot.
Intr-o tigaie, punem migdalele si alunele de padure tocate si le rumenim bine.
Amestecam in compozitie si restul fulgilor de ovaz. Deasupra punem migdalele si alunele de padure rumenite, cativa fulgi de ovaz neinmuiati si capsunile taiate in jumatati.
That’s all! Mic dejun gata in maximum 20-25 de minute or less, daca nu lasati fulgii la inmuiat.
Mai multe retete, pe www.saltnsasha.wordpress.com.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii