autor:

CRISTESCU IULIANA

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive cu brinza

Biscuiti cu parmezan

Autor: CRISTESCU IULIANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2020

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CRISTESCU IULIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2020

Ingrediente
200 gr faina, 100 gr parmezan ras, 40 ml smantana pentru gatit, 1 lingurita de sare, 100 gr unt, 2 lingurite oregano

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi aluatul intr-o folie de celofan si dau la frigider 30 minute. Apoi intind aluatul in strat subtire, o tai pur si simplu felii subtiri ca painea sau dau modele cu diverse forme.

Le coc in cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Biscuiti din parmezan si chilli

Biscuiti din parmezan si chilli

Amestecati toate ingredientele, puneti intr-o folie si dati la frigider 30 de minute. Incalziti cuptorul

1 vot    3 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Biscuiti cu chimen si parmezan

Biscuiti cu chimen si parmezan

Untul (de la temperatura camerei) il mixam cu oul. Adaugam sarea, boiaua dulce si chimenul. Parmezanul

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 100 gr parmezan ras
  • 40 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingurita de sare
  • 100 gr unt
  • 2 lingurite oregano

Raporteaza reteta

Retete
de CRISTESCU IULIANA
Covrigi de primavara

Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aperitive cu carne
Chec cu lapte condensat

Chec cu lapte condensat

Mixez laptele condensat si ouale, apoi adaug drojdia uscata si 50 ml unt topit. Mixez bine, iar

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Mini cozonac cu nuca si rahat

Mini cozonac cu nuca si rahat

incalzesc putin laptele, apoi adaug 1 plic zahar vanilat,150 gr zahar il amestec pana se dizolva

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Placintele impaturite