Punem toate ingredientele intr-un bol. Untul trebuie sa fie moale, la temperatura camerei.
Amestecam pana obtinem o compozitie omogena si usor nisipoasa.
Luam gramajoare din aluat facem bilute pe care le aplatizam cu palmele. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt lasand putina distanta intre ele fiindca vor mai creste la copt.
Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pana devin usor rumene.
Le lasam sa se raceasca. Sunt perfecte mai ales alaturi de o cana de lapte, ceai sau cafea, sau pe post de gustare intre mese.
Reteta pregatita de Violeta, @caietulcuretete.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii