Biscuiti digestivi cu agrise

Timp pregatire
30 minute
Biscuiti digestivi cu agrise

Ingrediente

  • 150 gr faina neagra
  • 150 gr fulgi de ovaz
  • 200 gr unt
  • 1 lingurita praf copt
  • 2 linguri agrise
  • 100 gr indulcitor green sugar

Mod de preparare

Punem toate ingredientele intr-un bol. Untul trebuie sa fie moale, la temperatura camerei.

Amestecam pana obtinem o compozitie omogena si usor nisipoasa.

Luam gramajoare din aluat facem bilute pe care le aplatizam cu palmele. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt lasand putina distanta intre ele fiindca vor mai creste la copt.

Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pana devin usor rumene.

Le lasam sa se raceasca. Sunt perfecte mai ales alaturi de o cana de lapte, ceai sau cafea, sau pe post de gustare intre mese.

Reteta pregatita de Violeta, @caietulcuretete.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise