Biscuiti digestivi cu agrise

Timp pregatire
30 minute
Biscuiti digestivi cu agrise

Ingrediente

  • 150 gr faina neagra
  • 150 gr fulgi de ovaz
  • 200 gr unt
  • 1 lingurita praf copt
  • 2 linguri agrise
  • 100 gr indulcitor green sugar

Mod de preparare

Punem toate ingredientele intr-un bol. Untul trebuie sa fie moale, la temperatura camerei.

Amestecam pana obtinem o compozitie omogena si usor nisipoasa.

Luam gramajoare din aluat facem bilute pe care le aplatizam cu palmele. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt lasand putina distanta intre ele fiindca vor mai creste la copt.

Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pana devin usor rumene.

Le lasam sa se raceasca. Sunt perfecte mai ales alaturi de o cana de lapte, ceai sau cafea, sau pe post de gustare intre mese.

Reteta pregatita de Violeta, @caietulcuretete.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor