Se mixeaza untul moale la temperatura camerei apoi se mixeaza cu zaharul pudra,galbenusul,ouale adaugate cate unul,esenta si faina cernuta.
Se mixeaza bine pana obtinem un amestec omogen pe care il bagam intr-un celofan,30 de minute la frigider.
Se scoate aluatul de la rece si se intinde intr-o foaie de 0,5 cm grosime din care decupam cu o forma biscuitii care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si se da la copt in cuptorul incins,cca 15-20 minute,la inceput 5 minute la foc iute apoi la foc potrivit.
Crema;
Se mixeaza bine untul cu o lingura de zahar pudra apoi se adauga piureul de castane si se da la rece 15 minute dupa care se umplu biscuitii unind 2 cate 2 dupa ce am uns cu un pic de crema Se decoreaza cu zahar pudra
Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii