Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )

Se toaca ceapa si se pune la prajit.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )

Ingrediente

  • 3 bucati dovlecei patisson baby
  • 2 cepe
  • 4-5 morcovi
  • 1 kg cartofi noi
  • 700 gr costita afumata
  • 300 gr piept de curcan
  • bors acru dupa gust si preferinta
  • sare dupa gust
  • 1 rosie verde de gradina
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura de leustean
  • cateva linguri de ulei

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se pune la prajit, se adauga dovleceii taiati cubulete, morcovii taiati rondele, rosia felii julien, pieptul taiat cuburi si se prajesc usor pana cand isi schimba culoarea si gusturile se intrepatrund.

Spre final, se adauga si costita taiata bucati,se mai lasa pret de cateva minute, apoi se opreste focul.

Intr-o oala, se pune apa, cartofii taiati cuburi, toate ingredientele din tigaie si se fierb la foc potrivit, pana cand costita este fiarta, se adauga pasta de tomate, bors acru si sare dupa gust si se lasa sa traga cateva clocote. Se opreste focul si se presara leustean tocat.

Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure