Bors cu zdrente

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Bors cu zdrente

Ingrediente

  • doua pulpe de pui
  • o ceapa,radacinoase(morcov, patrunjel, pastarnac, telina)
  • 4 legaturi loboda
  • o legatura spanac,
  • o legatura ceapa verde
  • o legatura leustean
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel, marar
  • Zdrentze
  • un ou,3 linguri faina, 2 linguri ulei
  • smantana

Mod de preparare

Pulpele se pun la fiert,in apa rece, se spumuieste supa, se adauga ceapa si radacinoasele.

In alta oala, se pun la fiert in apa clocotita zarzavaturile tocate marunt: loboda, spanacul, ceapa verde ,2 linguri ulei, leusteanul.

Cand carnea este fiarta, se strecoara supa si se adauga in supa de zarzavat.Se fierb impreuna 5 minute si se adauga zdrentzele in ploaie.

Zdrentze:

bati oul cu sare si ulei, adaugi faina, obtii o compozitie ca de clatita. Torni in fir subtire sau cu lingura in supa.Adaugi bors de acru, dai un clocot, presari cu marar si patrunjel.

Servesti cu smantana

Poti face acest bors de post(fara supa de carne)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise