Spalam bine frunzele de loboda.
Spalam bine frunzele de loboda si le oparit 2-3 minute, apoi lasam la scurs pana se raceste.
Taiem marunt toate legumele, cartofii ii taiem cubulete, patrunjelul si leusteanul le tocam si pe acestea marunt, iar loboda fasii.
Intr-o oala cu presiune, am pus cca. 3 litri de apa, legumele si verdeata, inclusiv loboda, bulionul, am pus capacul si cand a inceput sa fiarba, am dat supapa in jos si am lasat cca.15 minute la foc mic, pentru a fierbe usor.
Dupa ce au fiert legumele, am scos cu grija capacul de la oala ( eu pun oala sub jetul de apa rece pana cu se mai aude nici un zgomot, apoi ridic capacul fara nici o problema) si am acrit ciorbita cu bors de casa (in functie de cat de acru va place).
La final, am condimentat cu sare dupa gust, mai lasam putin pana da un clocot si totul este gata.
Se serveste fierbinte sau, pe timp de vara, o servim rece, de la frigider!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii