Bors de pui

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Bors de pui

Ingrediente

  • - carne de pui de casa
  • - 2 morcovi
  • - un pastarnac
  • - un patrunjel radacina
  • - telina
  • - ardei rosu
  • - 2 lg rosii cubulete
  • - o ceapa sau partea alba de la un praz
  • - bors pliculet ( de preferat cel facut acasa)
  • - sare, vegeta
  • -

Mod de preparare

Pentru inceput punem carnea la fiert, la foc mic (la foc tare se tulbura), fiind carne de pui de casa trebuia fiarta cateva ore. Cand carnea ii aproape fiarta, se strecoara supa, si se pune din nou la fiert carnea, legumele si sare. Carnea e fiarta cand cade de pe oase. Cand sunt fierte si legumele, se pune borsul, in functie de cat de acra doriti. Dupa gust, mai punem sare si vegeta.

Taietei de casa i-am pus la fiert in alta oala cu apa( cand apa fierbe, se pun taietei, se lasa 10 min sa fiarba la foc mare, dupa care se ia oala de pe foc, si se mai lasa inca 10 min cu capac), dupa cele 20 min, i-am strecurat.

Dupa ce ciorba a fost gata, am adaugat taietei strecurati.

Taietei nu i-am fiert in ciorba, pentru ca schimba gustul ciorbei si aspectul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise