autor:

Varadi Silvia

» » Fripturi

Brasato alla Milanese

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
500g pulpa de vita fara os, 3 catei de usturoi, 2 linguri ulei de masline, 25g unt, sare si piper dupa gust, 2 morcovi potriviti ca marime, 1 gulie, 1 cartof dulce, 1 ceapa mai mica, 2 cuisoare, 250ml vin rosu, 1 cutie rosii in bullion(tocate), 300ml supa de carne, nucsoara

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul si untul.Se prajeste carnea pe toate partile,apoi se adauga morcovii,gulia,cartoful si ceapa taiate cubulete si se prajesc usor langa carne.Se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga usturoiul tocat marunt si cele 2 cuisoare.Se stinge cu vin,se da in clocot,se lasa sa fiarba pana se evapora o parte din vin.Se adauga rosiile.Apoi se transfera totul intr-un vas iena,se adauga supa de carne si se da totul la cuptorul preancalzit la 200gC pentru 90 de minute.Vasul trebuie acoperit cu folie de aluminiu.Inainte de servire,se scoate carnea din sos si se lasa la cald.Sosul se trece prin sita,se sa din nou in clocot,se potriveste de sare si piper si nucsoara si se serveste friptura taiata felii alaturi de legume si sos.
Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul si untul.Se prajeste carnea pe toate partile,apoi se adauga morcovii,gulia,cartoful si ceapa taiate cubulete
Daca ti-a placut reteta noastra "Brasato alla Milanese" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Fripturi
Pulpe cu acordeoane

Pulpe cu acordeoane

Din ulei , vin ,sare, piper, boia si cimbru se face un bait. Pulpele spalate si curatate se cresteaza

9 voturi    14 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Cotlete de berbecut

Cotlete de berbecut

Se spala bine coastele si se curata legumele.Apoi cu ajutorul unui cutit inpingem carnea din varful

3 voturi    4 comentarii
1h 35 min
Fripturi

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

    Ce bine mai arata, felicitari!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    Ft bun,cu acest brasato(carnea) eu pregatesc umplutura pt ravioli cu carne(agnoloti)! Felicitari este delicios!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Interesanta reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500g pulpa de vita fara os
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 25g unt
  • sare si piper dupa gust
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 1 gulie
  • 1 cartof dulce
  • 1 ceapa mai mica
  • 2 cuisoare
  • 250ml vin rosu
  • 1 cutie rosii in bullion(tocate)
  • 300ml supa de carne
  • nucsoara

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
PAINE DIN FAINA DE OVAZ INTEGRAL CU MASLINE

PAINE DIN FAINA DE OVAZ INTEGRAL CU MASLINE

Intr-un castron se pune faina si se amesteca cu drojdia,sarea,uleiul si apa calduta.Se framanta aluatul

6 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Somon si pastrav la cuptor

Somon si pastrav la cuptor

Se curate pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava de iena,se ung pestii cu ulei se condimenteaza

15 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Ciorba de fasole rosie cu ciolan afumat

Ciorba de fasole rosie cu ciolan afumat

Se spala ciolanul si se curata (eu am luat unul dezosat), se pune intr-o oala sub presiune si se

14 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce bine mai arata, felicitari!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat impreuna cu uleiul de masline si

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi