autor:

Varadi Silvia

» » Fripturi

Brasato alla Milanese

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
500g pulpa de vita fara os, 3 catei de usturoi, 2 linguri ulei de masline, 25g unt, sare si piper dupa gust, 2 morcovi potriviti ca marime, 1 gulie, 1 cartof dulce, 1 ceapa mai mica, 2 cuisoare, 250ml vin rosu, 1 cutie rosii in bullion(tocate), 300ml supa de carne, nucsoara

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul si untul.Se prajeste carnea pe toate partile,apoi se adauga morcovii,gulia,cartoful si ceapa taiate cubulete si se prajesc usor langa carne.Se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga usturoiul tocat marunt si cele 2 cuisoare.Se stinge cu vin,se da in clocot,se lasa sa fiarba pana se evapora o parte din vin.Se adauga rosiile.Apoi se transfera totul intr-un vas iena,se adauga supa de carne si se da totul la cuptorul preancalzit la 200gC pentru 90 de minute.Vasul trebuie acoperit cu folie de aluminiu.Inainte de servire,se scoate carnea din sos si se lasa la cald.Sosul se trece prin sita,se sa din nou in clocot,se potriveste de sare si piper si nucsoara si se serveste friptura taiata felii alaturi de legume si sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brasato alla Milanese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura cu sos

Friptura cu sos

Prepar un sos din: condimente, usturoi pisat, pasta de tomate, mustar, sos de gogosari, vin. Trec

6 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin

Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin

Pulpele se spala se sterg bine de apa aoi se cresteaza cu un cutit. Se condimenteaza bine cu sare,

13 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

    Ce bine mai arata, felicitari!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    Ft bun,cu acest brasato(carnea) eu pregatesc umplutura pt ravioli cu carne(agnoloti)! Felicitari este delicios!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Interesanta reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500g pulpa de vita fara os
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 25g unt
  • sare si piper dupa gust
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 1 gulie
  • 1 cartof dulce
  • 1 ceapa mai mica
  • 2 cuisoare
  • 250ml vin rosu
  • 1 cutie rosii in bullion(tocate)
  • 300ml supa de carne
  • nucsoara

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce bine mai arata, felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi