Pentru concurs,vin cu acest desert mai mult decat gustos!
Se scot fructele din invelisul ce le protejeaza,se spala cu apa calduta,se taie in jumatati si se lasa deoparte intr-un bol;se pregateste o crema fina din unt si zahar,se adauga cate un ou mixand energic dupa fiecare,apoi branza,iaurtul,dupa omogenizare se adauga grisul,faina amestecata cu praful de copt,esenta iar la sfarsit se incorporeaza fructele amestecand usor.
SE pune cu lingura din compozitie in formele de briose,se lasa la cuptor 30min,pana se rumenesc si trec testul cu scobitoarea,dupa ce s-au racit se scot din forme,se pun pe un platou,se pudreaza,se orneaza cu fructe apoi se servesc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii