Intr-un bol amestecam ingredientele uscate, inafara de zahar. In alt bol frecam ouale cu zaharul, pana-si dubleaza volumul apoi incorporam pe rand, vanilia, uleul si iaurtul. Golim ingredientele uscate peste amestecul lichid si amestecam. Turnam aluatul in formele de briose si le coacem la foc mediu, cam 25’, facem testul cu scobitoarea.
Asa fierbinti, le intepam cu furculita si adaugam cate o lingura generoasa de sirop natural de menta , pe fiecare briosa.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii