Se incalzeste cuptorul la temperatura maxima .
Se combina cele doua compozitii . Se mai adauga lapte daca e nevoie, pana cand aluatul devine elastic .
Se toarna in formele de hartie , in tava pentru copt briose , pana la nivelul marginilor , nu mai mult, fiindca oricum vor creste in inaltime.
Se pun incuptorul incins pentru 15 -maxim 20 de minute , la foc moderat (poate primele 2-3 minute sa fie temperatura maxima pentru a creste aluatul) si dupa ce s-au scos , se ung cu un amestec din sirop de agave (2-3 linguri) , 1-2 linguri de lapte si putina zeama de lamaie (1 lingura) .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii