Broccoli-ul se taie bucatele potrivite (5-6 cm inaltime, si 3-4cm diametru) si se fierbe pana cand este gata (il incercati din cand in cand, pana are un gust putin dulceag). Se scurge de apa. Intre timp se prepara sosul. Se taie ceapa verde marunt - rondele, la fel si mararul. Se pun intr-un bol, alaturi de branza rasa - poate sa fie si sarata sau mai putin sarata, in functie de gusturile fiecaruia. Se adauga smantana si se amestesca pana cand se formeaza o pasta. Pana este gata broccoli-ul, sosul se pune un pic la frigider.
Se aseaza pe un platou broccoli-ul si langa acesta sosul. Pofta buna!
Se recomanda a se manca cu ficatei de pui la cuptor si vin rosu.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii