Broccoli-ul se taie bucatele potrivite (5-6 cm inaltime, si 3-4cm diametru) si se fierbe pana cand este gata (il incercati din cand in cand, pana are un gust putin dulceag). Se scurge de apa. Intre timp se prepara sosul. Se taie ceapa verde marunt - rondele, la fel si mararul. Se pun intr-un bol, alaturi de branza rasa - poate sa fie si sarata sau mai putin sarata, in functie de gusturile fiecaruia. Se adauga smantana si se amestesca pana cand se formeaza o pasta. Pana este gata broccoli-ul, sosul se pune un pic la frigider.
Se aseaza pe un platou broccoli-ul si langa acesta sosul. Pofta buna!
Se recomanda a se manca cu ficatei de pui la cuptor si vin rosu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii